Rólam

Édesapám – gyógyíthatatlannak mondott – áttétes rákbetegsége kényszerített egy újfajta szemléletmód megtalálására és az elfeledett ősi tudás személyes megtapasztalására. Ma már tudom, hogy nélküle nem tudtam volna rálépni arra az útra, ami mára az alternatív gyógymódok alkalmazásához vezetett.

Sok-sok tanfolyamot végig járva saját tapasztalataim alapján tesztelve derítettem ki, hogy mi az ami működik és mi az ami kevésbé. Évtizeden át tartó személyiség-fejlődésem által jutottam el oda, hogy végül végzett természetgyógyászként az ott tanult ismereteket is felhasználva össze tudjam kapcsolni a spirituális és tudományos területeket a természetben lépten-nyomon megtalálható csodáival.

Az emberi szervezetet ért tudatos és tudattalan károkozása ma magasabb fokú, mint valaha bármikor volt. Gondoljunk csak a felfokozott stressz szintekre, a gyártott és nem tisztán feldolgozott élelmiszerekre, azok csomagolástechnológiáira, a táplálékaink termeszési körülményeire és a bennük lévő vitaminok drasztikus csökkenésére, az italaink összetevőire, mely felsorolást napestig lehetne mondani. Ez persze rengeteg nemkívánatos probléma gyökerévé válik, melyeket hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni.

Továbbá hiszem, hogy minden fizikai tünetnek létezik megfelelő lelki párja, melyet fel- és megoldva a fizikai tünetek is megszűnhetnek. Persze ez nem ennyire egyszerű, ezért is nehéz erre az útra rátalálni. A mai rohanó világunkban elfelejtettük azt, hogy a testünk hihetetlen belső győgyítóerővel rendelkezik, melyet csak engednünk kellene működni. De mi nem ezt tesszük, hanem inkább másoktól várjuk a gyors megoldásokat pl. egy lenyelhető tabletta formájában. Ez a fénytest, ami minden emberben létező isteni rész aktiválja azokat a – biológiai kutatásokkal is ma már bizonyított önjavító – mechanizmusokat, melyek a szervezet közvetlen fizikai gyógyulásához vezetnek.

Az élet- és gondolkodásmód  alapvetően meghatározza a mindenkori fizikai állapotot, aminek a szinten tartása és javítása nem csak a gyógyszeres kezeléseken múlhat. Ebben regeteg tapasztalatot szereztem az elmúlt években. Célom, hogy mindezt valamilyen formában meg is tudjam majd osztani Veled.

Jó böngészést kívánok:

H. Gabriella

Válasz

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .