Rólam

Édesapám – gyógyíthatatlannak mondott – áttétes rákbetegsége kényszerített egy újfajta szemléletmódra és az elfeledett ?si tudás megtapasztalására. Ma már tudom, hogy nélküle nem tudtam volna rálépni arra az útra, ami mára az alternatív gyógyításhoz vezetett.

Sok-sok tanfolyamot végig járva saját tapasztalataim alapján tesztelve derítettem ki, hogy mi az ami m?ködik és mi az ami kevésbé. Évtizeden át tartó személyiség-fejl?désem által jutottam el oda, hogy végül végzett természetgyógyászként folytassam életem további részét az alternatív gyógyításnak szentelve.

Az emberi szervezetet ért tudatos és tudattalan károkozása ma magasabb fokú, mint valaha bármikor volt. Ez persze rengeteg nemkívánatos probléma gyökere is, melyeket hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni.

Hiszem, hogy minden fizikai tünetnek létezik megfelel? lelki párja, melyet fel- és megoldva a fizikai tünetek is megsz?nhetnek.

Az élet- és gondolkodásmód  alapvet?en meghatározza a mindenkori fizikai állapotot, aminek a szinten tartása és javítása nem csak a gyógyszeres kezeléseken múlhat. Ebben saját tapasztalataim alapján tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

Egyeztetni, bejelentkezni hétköznapokon d.e. 9-11-ig a 20/501-3821-es telefonszámon lehet.

Kezelés alatt nem fogadok telefonhívásokat. Minden E-mail-ben feltett kérdésre 48 órán belül válaszolok:

info{kukac}fenytest.hu 

Jó böngészést kívánok:

H. Gabriella

Válasz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .