Közvetítés

Energetikai közvetítésnek hívom azokat a tevékenységeket, melyek nem tartoznak bele az orvosi gyógyítás hatáskörébe. Mivel az orvostudomány jelenleg nem tudja bizonyítani ennek létezését és hatásait megfelelő méréstechnikai háttér hiánya miatt, a lenti tevékenységek nem merítik ki a gyógyítás fogalmát.

Aura mérés, javítás

A legelső dolog, amit látni lehet az emberen, az az aurája. Ezen azonnal látszik, hogy mely területekkel van gond, hisz az aura hiányossága a szervi elváltozások, alul-működések miatt alakul ki.

Az aurát nem csak mérni és a diagnosztika eszközeként lehet használni, hanem javítani és “kihúzni” is lehet. Ezzel elérhető az is, hogy az alulműködött szerv több támogatást kap a javított rész által.

Rezgésszám emelés

Minden anyagnak saját rezgése van, ez igaz a tárgyakra és minden élőlényere is.

Előfordul, hogy frekvenciaemelés is szükséges lehet egy-egy probléma megoldásához. Ennek valójában mindenkinél az élete során emelkednie kell. Hullámozhat, de nem mehet alá a születéskori rezgésszámának. Az  emelkedés elsősorban a spirituális fejlődés hozadéka.

Energiablokk felszabadítás

Nehéz erről itt írni, de léteznek olyan entitások, melyek piócaként rátapadva az aurára folyamatosan csapolják a rendelkezésre álló energiánkat. Ezt az elszívást mindenképpen meg kell szűntetni.

Csakra tisztítás, energetizálás

A fő energiafelvevő pontok a gerinc mentén találhatók, minden csakrának megvan a saját mérete, forgás iránya és sebessége. A csakrák mérete hol nagyobb és nyitottabb, hol pedig zártabb és kisebb. Ezekből az értékekből következtetni lehet a kapcsolódó szervek állapotára. A csakrákat mindig optimális méreten kell tartani, a túlműködés ugyanolyan káros, mint az alul-működés. Az energia közvetítés a főcsakrákon keresztül és a kezelendő szervre közvetlenül is irányítható. Egyedül a rákos sejteket nem szabad így táplálni.

Szervlátás

Régebben csak a fenti módszerek alapján tudtam következtetni a ember, gyenge szerveiről Sensibil segítségével, de idővel kialakult a szervlátásom is, így ma már akár az utcán ránézve valakire is látom, hogy milyen egészségügyi gondjai vannak/lesznek vele. Ez persze nem helyettesítheti az orvosi diagnózisokat, de mindenképpen célirányosan lehet ezután a speciális vizsgálatokat elvégeztetni. Továbbá az energiaközvetítés hatása és eredménye számomra azonnal látható. Ezt a személy érzékelheti, hogy javult-e az állapota vagy sem.

Válasz

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .