Mi a fénytest?

Téma: Ayurveda

Joggal kérdezheted, mi is az a fénytest? Miért ez az oldal címe? Miért is fontos ez a kérdés nekem?

Bár a nevet már korábban regisztráltam, mégis csak a napokban futottam bele (nyilván nem véletlenül) itt a neten Tashira Tachi ren nevű író ugyanilyen című könyvébe. Annyira jól leírja és összefoglalja mindazt, amit erről magam mondanék, úgyhogy elhatároztam, hogy kisebb részletekben valamilyen formában ennek tartalmát közre adom. Nem szeretnék vele szerzői jogokat sérteni, ezért még gondolkodom, hogyan lehet úgy összefoglalni, hogy a lényeg benne legyen, de csakis azok a részek, melyeket már magam is megtapasztaltam és amivel én is 100%-ban egyetértek.

A könyv egy médiumon keresztül Ariel arkangyal üzenetét írja le és dolgozza fel a 80-as években. Mégis olyan volt olvasnom, mintha csak meditáltam volna és most hallanám ezeket a szavakat. Nincs benne idejét múlt információ a mai hasonló médiumi üzenetekhez képest sem.

A médium előszavából részlet

Egyetlen médium sem százszázalékosan tiszta csatorna, mivel a fentről jövő üzenetnek át kell jutnia az emberi érzékelés szűrőjén. Ha a könyvben lévő kijelentésekből valamit igaznak érzel, az azt jelenti, hogy ez megfelel a te igazságodnak. Ha nem érzed ezt, akkor csak egy másfajta véleményről van szó, amit szeretettel visszaküldhetsz az univerzumba.

A csoportommal együtt arra kérünk Téged, hogy Arielt, vagy más üzenetet hozó szellemlényt ne magadon kívül létező autoritásnak tekintsd. Te vagy az egyetlen autoritás, aki eldönti, hogy életedben mi az „igaz” és a „reális”

 

A kiadáshoz kapcsolódó előszó egy részlete

A könyvben leírt fénytest modell síkjai még mindig érvényesek. Ez a mutációs szakasz tarthat évekig, vagy percekig – a szellem akarata szerint. Ezek a síkok semmi esetre sem a személyes spirituális fejlődés mércéi. A szellemed határozza meg, hogy melyik fénytesti sík felel meg pillanatnyilag legjobban isteni hologramod inkarnációs rácsának, ami egyben a bolygó felemelkedését is szolgálja.

 

Saját véleményem

Mindannyian hordozzuk a fényt. Van akiben látszik már ez,  van akiben még nem. Ha egy nem áttetsző burokkal borítjuk be a fényt, az olyan, mint ha benne sem lenne. Pedig mindenkiben ott van, csak sokunknál még vastag ez a burok. Az életed egyik feladata lebontani a burkot és elárasztani fénnyel a körülötted lévő sötétséget.

De elképzelhetjük ez úgy is, mint egy nagy tűz kipattanó kis szikrái, melyek eltávolodtak a nagy fénytől. A feladat nem kevesebb, mint jelenlegi életünk végén visszatalálni majd ebbe a nagy tűzbe a forrás fényébe.

 Nem máról holnapra válsz anyagból fénnyé. Minden ember benne van ebben a folyamatban, és sokan közületek már megtették az út jó részét.