Eric Pearl Szeminárium 2012 Budapest

Eric Pearl Szeminárium 2012 Budapest

Téma: Kapcsolatteremtés®

A héten véget ért dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás szemináriuma.

Nagy várakozással és elvárással készültem én is a találkozásra. A 3. szinthez belépési előfeltétel volt az u.n. előzetes “bekötés”, melyet csak egy végzett terapeuta tehetett meg. Ennek rövid lényege: visszakapcsolás az “axiatonális magnetikus mezőhöz”. Az érthetőség érdekében ezt a műveletet talán a kereszteléssel lehetne párhuzamba vonni, ha vallási példában gondolkodunk, bár az mást is jelent.

Az első két napban sikerült minden eddigi elképzelésemet teljesen össze kuszálni, hiszen a saját tapasztalataimat – egy konkrét más módszer szerint szemlélve és azt kategorikusan felülbírálva – néha nehezebben ment az elfogadás, de meg kellett tenni annak érdekében, hogy a végére összeállhasson a kép. A harmadik napra ez szerencsére meg is történt.  Az egésznek a lényege annyi, hogy amit eddig is láttam térhálós szerkezetet a test körül, ami kapcsolódik a meridián pontokhoz, ezen kereszül a test finomenergiát képes felvenni. Ezek között a kiemelt pontokat csakráknak is nevezzük, bár itt ezt a fogalmat nem említették.

A testet körülölelő térhálós szerkezet összeköttetése a bolygó hasonló térhálós szerkezetével  biztosítja a kapcsolatot egy nagyobb hálózathoz, ami az egész univerzum összekötésére vonatkozik. A nevezett pontokon lévő kapcsolatok erőssége egyénenként változó, a civilizáció erősödtével folyamatosan gyengültek. A forrástól való elszakadás nehezíti a finom energiák, a fény és az információ szabad áramlását, ami fizikai tüneteket is eredményez.

A kapcsolatteremtés “új” axiatonális vonalakat von be, amelyek erőteljesebb és fejlettebb szinten teremtik újra a kapcsolatokat. A gyakorlati rész megtanította ezeknek az energiáknak a közvetítését és irányítását, valamint az energia átadáson túlmenően a fény és az információ cseréjét, a DNS- szálak újbóli összekapcsolását és a húrok újraegyesítését.

Ami meglepett: Eric azt tanítja, hogy nem feltétlenül ott következik be a fizikai gyógyulás, ahol azt várnánk, ez nem a közvetítőtől függ. Az én tapasztalatom viszont eddig az volt, hogy azért ez nagyban befolyásolható.

Összességében nekem megérte rész vennem a szemináriumon. Megkaptam mindazt, amit képzeltem és szükségesnek véltem. A legfontosabb pedig az, hogy megértettem, aki fényben van nincs szüksége védelemre, mert a fény erősebb a sötétségnél. A félelem csak félelmet szül.
Ennek tudatában viszem tovább a hírét, hogy az alacsony rezgésű ártó negatív energiák ellen többé nem kell félni, mert a fény az én tudatosságom.